Oppdaterte koronavettregler 13.mai

Postet av Leknes Fotballklubb den 14. Apr 2020

Leknes Fotballklubb startet trening for lagene i ungdomsavdelinga og senioravdelinga uka etter påske, og vært opptatt av å følge koronavettreglene fra NFF som var gjeldende da. Nå er restriksjonene noe lettet , Lofothallen er tilgjengelig for trening igjen - så nå vil vi etterhvert også åpne for at lagene i barneavdelinga kan starte trening igjen inne i hallen. Når styret har fått avklart restriksjonene hos utleier Lofothallen vi i tillegg må forholde oss til - vil trenere og spillere få informasjon om når de kan starte opp igjen. Det er mange små ( og store ) som har ventet lenge på dette.  

Fra idag 13.mai har NFF lagt ut oppdaterte koronavettregler med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger, herunder nevnte fellesidrettslige anbefalinger fra NIF.

Disse gjelder all organisert aktivitet på en fotballbane. 

Fotballens koronavettregler pr. 13. mai

  • Det skal være en definert ansvarlig ved all organisert trening som påser at aktiviteten er i henhold til smittevernreglene.
  • Maks 20 spillere per gruppe. Det bør være en leder tilstede per gruppe som påser at aktiviteten er i henhold til smittevernreglene.
     - Maks 10 spillere per gruppe for aldersgruppen 6-9 år
  • Alltid en meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.
  • Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre
  • Ballen bør rengjøres mellom hver økt
  • Kjegler og annet utstyr bør rengjøres før og etter hver treningsøkt
  • Felles garderober skal ikke benyttes
  • Husk gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, god tilgang på Antibac og rutiner for grundig vask av hender, før og etter aktiviteten


Les hele artikkelen fra fotballforbundet på fotball.no eller følg linken 

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/nye-koronavettregler/ 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.