LFK oppfordrer alle til å handle lokalt!

Postet av Leknes Fotballklubb den 8. Jun 2018

Det lokale næringslivet er livsviktig for Leknes Fotballklubb. Uten lokale sponsorer hadde vi ikke klart oss.

 

Gjennom årenes løp har LFK opplevd stor velvilje blant lokale bedrifter når vi har banket på døra og spurt om de kan sponse oss, gi oss rabatter eller samarbeide med oss på andre måter. Det er vi evig takknemlige for. Vi vet at det samme gjelder for mange andre lag og organisasjoner i Vestvågøy. 

LFK oppfordrer derfor alle våre medlemmer og alle andre sambygdinger til å kjøpe det de trenger i de lokale butikkene.

 Når du handler lokalt, støtter du opp om det som skjer i lokalsamfunnet ditt. Dersom butikkene forsvinner, blir kommunen vår mindre attraktiv på alle måter.

 For LFK sin del er nærbutikkene en viktig del av grunnlaget for at vi kan drive et idrettslag, som gjør at vi med stolthet kan si at vi er med på å gi et helsefremmende og godt tilbud til barn og unge i Vestvågøy. De frivillige organisasjonene er langt på vei avhengige av lokale støttespillere for å kunne opprettholde et godt idretts- og kulturtilbud. 

 Og husk at når du handler lokalt støtter du opp om lokale arbeidsplasser. Du støtter også opp om en bedrift som betaler skatt til kommunen. Hver krone som du legger igjen i din lokalbutikk er en investering i et levende lokalsamfunn. 

  

Arne Reiersen

Styreleder

 

Alf-Einar Gjertsen

Sponsor- og MarkedsansvarligKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.