Årets A-lags tropp.

Postet av 4. divisjon herrer den 11. Apr 2019Leknes FK inngår sponsoravtale med Extra og Coop

Postet av 4. divisjon herrer den 16. Feb 2018


Leknes Fotballklubb kan stolt presentere Extra og Coop som ny sponsor og samarbeidspartner. Vi er veldig fornøyd med avtalen som både sikrer klubben sponsorinntekter og gjør Extra til klubbens leverandør av dagligvarer. Coop er en stor bidragsyter til lag og foreninger både lokalt og nasjonal, og klubben er veldig stolt over å ha dem med på laget. Coop sin sponsorvirksomhet fokuserer på feltene som er mest relevant for forretningsvirksomheten – MATSPORTOMTANKE og dette er noe som stemmer godt med Leknes FK sine verdier. På deres webside (www.coop.no) kan man også lese at «Coop er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Fotball er folkesport nummer én for både store og små, og Coop er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i årene som kommer».

 

Butikksjef Einar Martinsen ved Extra på Leknes er også fornøyd med avtalen:

«Vi er svært glade for å gå inn i sponsorteamet til LFK. Med Coop og LFK sin status i lokalsamfunnet, er det naturlig at vi nå finner hverandre. I Coop er vi opptatt av å sponse breddeidretten, og med denne avtalen forsterker vi ytterligere den satsingen. Vi ser fram til å være med å bidra og være en del av heiagjengen på sidelinjen.» - uttaler butikksjefen.
Leknes FK forsterker foran høstsesongen

Postet av 4. divisjon herrer den 1. Aug 2017


Trener Robin Hansen har fått to nye spillere på trening etter at klubben avsluttet vårsesongen på tredje plass. Spillerne det gjelder er 42 år gamle Tommy Alte Nikolaisen fra Måndalen og Anstasijs Mordatenko (Stasi) fra Latvia.

Tommy har flyttet til Gravdal sammen med samboer og 2 barn og skal jobbe som lærer på Svarholt Skole. Han tok selv kontakt med klubben da han kom til Lofoten med flyttelasset og viste allerede på første trening at han at han har spilt på høyere nivå tidligere. Da han var i klubbene Åndalsnes og Nybergsund så spilte han i 2. divisjon. Han spiler i utgangspunktet midtbane, men har også spilt i flere andre posisjoner tidligere.

Når det gjelder Stasi så var han i utgangspunktet invitert på besøk til Edgars, som er en av de andre Latviske spillerne som spiller for Leknes FK. Etter anbefalinger fra Edgars så ønsket han også å prøve seg på trening og har nå signert for klubben. Stasi vil vurdere om han også skal bli i klubben utover denne sesongen og vil være på utkikk etter arbeid her. Til tross for sin unge alder har han spilt for flere klubber i Latvia, samt prøvd seg i Serbisk toppserie i klubben Radnicki NIS


Navn: Tommy Alte Nikolaisen

Alder: 42

Fra: Måndalen (Møre og Romsdal)

Posisjon: Midtbane (men har også spilt i flere andre posisjoner)

Tidligere klubber: Måndalen, Åndalsnes og Nybergsund

Hvorfor LFK: Har nylig flyttet til Lofoten og tenker det er en fin måte å komme inn i et miljø. I tillegg virker det som en ambisiøs klubb.

Målet for oppholdet i LFK: Ha det gøy med fotball i tillegg til å bidra for klubben.

Navn: Anastasijs Mordatenko

Alder: 20

Fra: Latvia

Posisjon: Spiss/kant

Tidligere klubber: FK Ventspils, BFC Daugavpils og Radnicki NIS (Toppserie i Serbia)

Hvorfor LFK: Vil ha ny erfaring, og har hørt mye positivt om plassen og klubben fra venner som spiller i klubben.

Målet for oppholdet i LFK: Jeg vil vise meg selv fra min beste side, og hjelpe Leknes Fotballklubb med opprykk til 3.divisjon.Ny spiller til 4.divisjonslaget

Postet av 4. divisjon herrer den 31. Mai 2017

Navn: Deniss Tarasovs

Hjemsted: Latvia


Alder: 26 år, blir 27 i oktober.


Posisjon: Midtbanespiller

Tidligere klubber: «FK Ventspils», «FK Spartaks Jurmala», «FK Metta» og «FK Babite».

Hvorfor Leknes FK? Jeg ville ha en forandring i livet mitt, spesielt med tanke på fotballen. Jeg fikk god hjelp av en kompis av meg, som har spilt fotball i Norge i allerede to år. Han hjalp meg med å få kontakt med sportslig leder i Leknes FK, Sten Roger Sandnes. Jeg har fått inntrykk av at klubben har et veldig bra miljø, og jeg tror mulighetene mine til å utvikle meg som fotballspiller er store her.

Forventninger: Jeg har aldri hørt om enten byen eller klubben før, så jeg vet ikke så mye om det. Jeg har vært på et par treninger, og trenger mer tid før jeg kan si så mye mer enn at jeg har en veldig positiv følelse. Jeg forventer at laget har flere vinnerskaller- at lysten til å vinne kamper og å ligge høyt på tabellen er stor. Jeg skal så klart gjøre min jobb, og gjøre så godt jeg kan for at laget skal få gode resultater. Klubben vil være en god utviklingsarena for meg.
Slaget om Vestvågøy

Postet av 4. divisjon herrer den 15. Mai 2017

Da er det igjen klart for slaget om Vestvågøya. Leknes tar imot ubeseirede Ballstad på fotballens festaften 16. mai. Leknes har etter en veldig god start med en sterk borteseier mot Lofoten og seier mot Grovfjord, fått det tøft med to påfølgende bortetap. Ballstad på sin side har hatt en suveren åpning med 3 strake seire⚽️

I forkant av oppgjøret i herrenes 4. divisjon spiller damelaget vårt også mot Ballstad kl. 17:00. Alt ligger til rette for at det skal bli en ny folkefest på Leknes og en herlig oppladning til 17. mai.

Vi håper at ALLE møter opp for å støtte lagene våre! Russen har som vanlig gratis inngang på LFK-kamper 16. mai😊