Årsmøte 24.mars 2021

Postet av Leknes Fotballklubb den 30. Mar 2021

Årsmøtet i Leknes FK ble gjennomført på klubbhuset sist onsdag under alle gjeldende koronarestriksjoner😊
Styreleder
Erik-Magnus Samland
og nestleder
Steinar Evjen
ble gjenvalgt.
Øvrig styre består av Erling Andresen, Espen Hansen, Jon Ivar Salomonsen, Vibeke Rist Angelsen og Tanja Gunvaldsen (ikke tilstede), mens Iselin Adolfsen Borgvatn er Varamedlem (ikke tilstede). Vi ønsker det nye styret lykke til. 


Årsmøteprotokollen kan du lese her :
Protokoll årsmøte



SNN Cup 2021 utsettes

Postet av Leknes Fotballklubb den 12. Mar 2021

På grunn av gjeldende koronarestriksjoner i forhold til innendørs arrangement har styret i LFK bestemt å utsette SNN Cup 2021 inntil videre. Den tradisjonsrike turneringa skulle etter planen arrangeres 27 og 28.mars i Lofothallen. 

Vi håper at vi kan arrangere turneringen senere i år. Enten innendørs som normalt i Lofothallen - eller kanskje som en utendørs turnering .

#fornordnorge

 



Sparebank1 Nord-Norge forlenger avtalen som Generalsponsor

Postet av Leknes Fotballklubb den 5. Mar 2021

Sparebank1 Nord-Norge forlenger avtalen som Generalsponsor

 

Sparebank1 Nord-Norge har signert som Generalsponsor for Leknes FK i nye 3 år og skal fortsatt pryde brystet på spillerdraktene våre. Vi har hatt samarbeid med banken i over 20 år og er svært stolte over at de fortsatt vil støtte klubben.

 Jan Erik Sveum i bankens avdeling på Leknes forklarer hvorfor de ønsker å videreføre samarbeidet med klubben: 

«SpareBank 1 Nord-Norge har i snart 20 år hatt et samarbeid med Leknes Fotballklubb og har nå signert en ny treårs avtale frem til utgangen av 2023. Leknes Fotballklubb har i løpet av disse årene gjort seg bemerket både i Nord-Norsk og nasjonal sammenheng på grunn av sitt samfunnsengasjement og nytenkning. Vårt samarbeid for at LFK skulle bli den første fotballklubben som ble godkjent som lærebedrift for Barne- og ungdomsarbeiderfaget, er et eksempel på dette. 

 SNN har de siste årene vært Generalsponsor for Leknes Fotballklubb. Årsaken til at vi nå viderefører denne avtalen har en direkte sammenheng med klubbens engasjement og fokus på sitt samfunnsansvar. SpareBank 1 Nord-Norge ønsker gjennom denne avtalen å gi klubben mulighet til å videreføre dette arbeidet. 

I tillegg til å bidra til breddeidretten med slagordet «flest mulig, lengst mulig» ønsker vi også å bidra til at de unge som har lyst til å satse på en fotball karriere skal få muligheten til det. Deler av den støtten vi gir, er derfor styrt mot å gi de yngre spillerne i klubben med potensiale og vilje, en mulighet til å utvikle seg, samt øke kompetansen blant de frivillige, som tar på seg treneransvaret.

 SpareBank 1 Nord-Norge ønsker Leknes fotballklubb lykke til videre og ser frem til et videre godt samarbeid i tiden som kommer.»

 Styreleder Erik-Magnus Samland er også veldig fornøyd med at samarbeidet fortsetter og uttaler følgende: 

«Vi er svært takknemlige for at Sparebank1 Nord-Norge er så rause overfor klubben vår. De har vært en trofast og solid støttespiller for oss gjennom veldig mange år. Det gjør at vi kan fortsette med å videreutvikle et godt fritidstilbud til over 400 barn, ungdommer og voksne i Vest-Lofoten.

 Lokale idrettslag er viktig for både bolysten og folkehelsa i Lofoten, og Sparebank1 Nord-Norge er helt enestående med å støtte idrett og andre frivillige organisasjoner i hele Nord-Norge. Vi legger vår stolthet i at pengene skal brukes for å ta nye steg for å videreutvikle tilbudet til det beste for barn og unge i regionen vår.»

 

#fornordnorge