Lofoten Sandfotballturnering

Postet av Leknes Fotballklubb den 9. Jul 2021

SANDFOTBALLTURNERING AVLYST PGA FOR LITE PÅMELDTE LAG !

I år er vi så heldige å bli invitert av LofotVolley til å arrangere fotballturnering under Lofoten Beach Festival på Hauklandsstranda.
*  Sandfotballturneringen vil bli spilt helgen 24-25. juli
* Åpen for alle fra det året de fyller 16 år.
* Det spilles 5 vs 5 (Keeper + 4 utespillere).
* Ingen påmeldingavgift
* Påmelding på e-post til post@leknesfk.no
*  Påmeldinsgfrist 20.juli

Fotballakademi høsten 2021

Postet av Leknes Fotballklubb den 20. Mai 2021

Leknes Fotballklubb ønsker å ta nye steg for at vi skal bli bedre på rekruttering og talentutvikling.
Vi har sendt ut tilbud på skolene på Leknes og Fygle i første omgang for å sjekke interessen blant guttene og jentene i 5.-7. klasse, fra skolestart i august.

De første 20 guttene og jentene som melder seg på får plass - altså førstemann til mølla-prinsippet. Vi har allerede fått en del påmeldte, så har gjelder det å være rask for å komme inn blant de 20 første.

Oppdatering 27.mai : Vi har fått 20 påmeldte og interesserte på lista vår og har fylt opp alle plasser. Det er mulig å sette seg på venteliste i tilfelle noen av de påmeldte ombestemmer seg.

Treningstider

Postet av Leknes Fotballklubb den 14. Mai 2021

Nå har de aller fleste lagene våre begynt med trening ute på kunstgresset. Noen av de minste har fortsatt trening inne i Lofothallen. Når ditt lag har trening finner du på oversikten under.

Byggtorget Cup utsettes

Postet av Leknes Fotballklubb den 9. Apr 2021

På grunn av gjeldende koronarestriksjoner i forhold til innendørs arrangement har styret i LFK bestemt å utsette Byggtorget Cup 2021  inntil videre.
Den tradisjonsrike turneringa for ungdomslag ( tidligere Byggern Cup ) skulle etter planen arrangeres 17 og 18 april i Lofothallen.

Vi håper at vi kan arrangere turneringen senere i år. Enten innendørs som normalt i Lofothallen - eller kanskje som en utendørs turnering .