Hvordan bli medlem i Leknes Fotballklubb

For å bli medlem må man akseptere og overholde klubbens og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak, samt ha gjort opp eventuelle økonomiske forpliktelser til klubben og andre organisasjonsledd i NIF.
Klubbens lover i sin helhet kan du lese her

Som medlem i LFK  har du disse fordelene :

• Stemmerett på årsmøtet
  • 20 % rabatt på fotballutstyr fra Umbro hos vår utstyrsleverandør Intersport Lofoten avd. Leknes
  • 20 % på alle fotballsko hos Intersport Lofoten avd. Leknes

Ønsker du å bli medlem  ?
Søknad om medlemskap gjøres enklest gjennom Norges Idrettsforbund nettside Min Idrett ( opprett bruker første gang )

Faktura for ditt medlemskap vil bli tilsendt så snart du er registrert i vårt medlemsregister.

Medlemskontingenten er kr. 100,-

For spillere i klubben kommer treningsavgift i tillegg til medlemskontingenten. Denne blir fakturert sammen med medlemskontingenten. Satsene for de ulike alderstrinn finner du i klubbhåndboka. vår.

Har du spørsmål eller problemer med registrering , ta gjerne kontakt med oss på post@leknesfk.no eller kom innom kontoret på klubbhuset i åpningstiden

Takk for at du ønsker å bli medlem i Leknes Fotballklubb !

Levert avIdrettenOnline