VELKOMMEN TIL TINE FOTBALLSKOLE PÅ LEKNES 2020

Leknes Fotballklubb er superglad for å kunne invitere jenter og gutter fra 6 - 12 år til morsomme dager på kunstgresset på Leknes .

På fotballskolen får du utviklet dine fotballferdigheter . Her står spillet, leken og samværet står i sentrum . Det blir to dager med trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger.
Instruktører er spillere på damelag og herrelagene våre.

Fotballens koronavettregler og smittevernsregler følges.

Dato : 22 juni og 23.juni
Tidspunkt : 10.00 - 14.00
Sted: Leknes Idrettspark

Alle deltagere får t-skjorte , sekk og diplom fra Tine. Vi serverer drikke og mellommåltid med frukt.
Ta med egen matpakke og drikkeflaske.

Pris : 450,- ( Søskenmoderasjon kr. 50,- )
innen 20.juni
Påmeldingen er endelig når betaling er registrert på VIPS eller i bank.
VIPS nr. 84813
Bankkonto : 4580.13.53138
Husk å merk innbetalingen med Tine Fotballskole og deltakernavn.

Husk ! Kle deg etter været , og smør med solkrem hvis det er solskinn. En god natts søvn og en god frokost gir deg energi og en god start på dagen.

VELKOMMEN !!

NB .
Ved påmelding aksepterer jeg at bilder som tas av mitt barn under Tine Fotballskole kan brukes av klubben, NFF og TINE til å synliggjøre aktiviteten. Navn skal ikke knyttes til bilde.

PÅMELDINGEN ER STENGT !!