TINE FOTBALLSKOLE 2021

Leknes Fotballklubb er superglad for å kunne invitere jenter og gutter fra 6 - 12 år til morsomme dager på kunstgresset på Leknes .

På fotballskolen får du utviklet dine fotballferdigheter . Her står spillet, leken og samværet står i sentrum . Det blir to dager med trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger.
Instruktører er senior herrespillere og de ungdomsspillere fra gutter og jenter 16.
Fotballens koronavettregler og smittevernsregler følges.

Dato : 21 juni og 22.juni
Tidspunkt : 10.00 - 14.00
Sted: Leknes Idrettspark

Alle deltagere får t-skjorte , sekk og diplom fra Tine.
Vi serverer drikke og mellommåltid med frukt.
Ta med egen matpakke og drikkeflaske.

Pris : 450,- ( Søskenmoderasjon kr. 50,- )
Påmelding innen 18.juni
Påmeldingen er endelig når betaling er registrert på VIPS eller i bank.
VIPS nr. 84813
Bankkonto : 4580.13.53138
Husk å merk innbetalingen med Tine Fotballskole og deltakernavn.

Husk ! Kle deg etter været, og smør med solkrem hvis det er solskinn. En god natts søvn og en god frokost gir deg energi og en god start på dagen.

VELKOMMEN !!

NB
Ved påmelding aksepterer jeg at bilder som tas av mitt barn under Tine Fotballskole kan brukes av klubben, NFF og TINE til å synliggjøre aktiviteten. Navn skal ikke knyttes til bilde.

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT