4. divisjon herrer

Postet av 4. divisjon herrer den 21. Nov 2017

3.plass for A-laget

Postet av 4. divisjon herrer den 9. Okt 2017

Da er det på sin plass å gratulere Melbo Fotball med et velfortjent opprykk til 3.divisjon! Meget imponerende å gå ubeseiret gjennom sesongen, og vi i Leknes FK tar av oss hatten for den prestasjonen. 👏👏👏

Vi gratulerer også FK Lofoten med sølvmedalje, etter at vi tapte mot Skånland i siste serierunde søndag.

Vi er likevel utrolig stolte av oss selv for at vi gjorde sesongen spennende helt til frem til 20. serierunde. Etter tapet mot Melbo gikk dessverre lufta litt ut av oss.

Vi takker Robin Hansen og spillerne for en fantastisk sesong med mange magiske øyeblikk. Vi hadde både Melbo og Lofoten på gaffelen på hjemmebane, men det glapp siste halvtimen i begge disse toppkampene.

Dette viser at vi har litt igjen for å klare et eventuelt opprykk, og vi skal jobbe hardt for å klare det i 2018.

Forza LFK!

Fotballskole

Postet av 4. divisjon herrer den 5. Aug 2017

Leknes FK forsterker foran høstsesongen

Postet av 4. divisjon herrer den 1. Aug 2017

Trener Robin Hansen har fått to nye spillere på trening etter at klubben avsluttet vårsesongen på tredje plass. Spillerne det gjelder er 42 år gamle Tommy Alte Nikolaisen fra Måndalen og Anstasijs Mordatenko (Stasi) fra Latvia.

Tommy har flyttet til Gravdal sammen med samboer og 2 barn og skal jobbe som lærer på Svarholt Skole. Han tok selv kontakt med klubben da han kom til Lofoten med flyttelasset og viste allerede på første trening at han at han har spilt på høyere nivå tidligere. Da han var i klubbene Åndalsnes og Nybergsund så spilte han i 2. divisjon. Han spiler i utgangspunktet midtbane, men har også spilt i flere andre posisjoner tidligere.

Når det gjelder Stasi så var han i utgangspunktet invitert på besøk til Edgars, som er en av de andre Latviske spillerne som spiller for Leknes FK. Etter anbefalinger fra Edgars så ønsket han også å prøve seg på trening og har nå signert for klubben. Stasi vil vurdere om han også skal bli i klubben utover denne sesongen og vil være på utkikk etter arbeid her. Til tross for sin unge alder har han spilt for flere klubber i Latvia, samt prøvd seg i Serbisk toppserie i klubben Radnicki NIS

Navn: Tommy Alte Nikolaisen

Alder: 42

Fra: Måndalen (Møre og Romsdal)

Posisjon: Midtbane (men har også spilt i flere andre posisjoner)

Tidligere klubber: Måndalen, Åndalsnes og Nybergsund

Hvorfor LFK: Har nylig flyttet til Lofoten og tenker det er en fin måte å komme inn i et miljø. I tillegg virker det som en ambisiøs klubb.

Målet for oppholdet i LFK: Ha det gøy med fotball i tillegg til å bidra for klubben.

Navn: Anastasijs Mordatenko

Alder: 20

Fra: Latvia

Posisjon: Spiss/kant

Tidligere klubber: FK Ventspils, BFC Daugavpils og Radnicki NIS (Toppserie i Serbia)

Hvorfor LFK: Vil ha ny erfaring, og har hørt mye positivt om plassen og klubben fra venner som spiller i klubben.

Målet for oppholdet i LFK: Jeg vil vise meg selv fra min beste side, og hjelpe Leknes Fotballklubb med opprykk til 3.divisjon.

Ny spiller til 4.divisjonslaget

Postet av 4. divisjon herrer den 31. Mai 2017

Navn: Deniss Tarasovs

Hjemsted: Latvia

Alder: 26 år, blir 27 i oktober.

Posisjon: Midtbanespiller

Tidligere klubber: «FK Ventspils», «FK Spartaks Jurmala», «FK Metta» og «FK Babite».

Hvorfor Leknes FK? Jeg ville ha en forandring i livet mitt, spesielt med tanke på fotballen. Jeg fikk god hjelp av en kompis av meg, som har spilt fotball i Norge i allerede to år. Han hjalp meg med å få kontakt med sportslig leder i Leknes FK, Sten Roger Sandnes. Jeg har fått inntrykk av at klubben har et veldig bra miljø, og jeg tror mulighetene mine til å utvikle meg som fotballspiller er store her.

Forventninger: Jeg har aldri hørt om enten byen eller klubben før, så jeg vet ikke så mye om det. Jeg har vært på et par treninger, og trenger mer tid før jeg kan si så mye mer enn at jeg har en veldig positiv følelse. Jeg forventer at laget har flere vinnerskaller- at lysten til å vinne kamper og å ligge høyt på tabellen er stor. Jeg skal så klart gjøre min jobb, og gjøre så godt jeg kan for at laget skal få gode resultater. Klubben vil være en god utviklingsarena for meg.