4. divisjon herrer

Leknes FK inngår sponsoravtale med Extra og Coop

Postet av 4. divisjon herrer den 16. Feb 2018

Leknes Fotballklubb kan stolt presentere Extra og Coop som ny sponsor og samarbeidspartner. Vi er veldig fornøyd med avtalen som både sikrer klubben sponsorinntekter og gjør Extra til klubbens leverandør av dagligvarer. Coop er en stor bidragsyter til lag og foreninger både lokalt og nasjonal, og klubben er veldig stolt over å ha dem med på laget. Coop sin sponsorvirksomhet fokuserer på feltene som er mest relevant for forretningsvirksomheten – MATSPORTOMTANKE og dette er noe som stemmer godt med Leknes FK sine verdier. På deres webside (www.coop.no) kan man også lese at «Coop er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Fotball er folkesport nummer én for både store og små, og Coop er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i årene som kommer».

Butikksjef Einar Martinsen ved Extra på Leknes er også fornøyd med avtalen:

«Vi er svært glade for å gå inn i sponsorteamet til LFK. Med Coop og LFK sin status i lokalsamfunnet, er det naturlig at vi nå finner hverandre. I Coop er vi opptatt av å sponse breddeidretten, og med denne avtalen forsterker vi ytterligere den satsingen. Vi ser fram til å være med å bidra og være en del av heiagjengen på sidelinjen.» - uttaler butikksjefen.

LFK's Romjulscup 2017

Postet av 4. divisjon herrer den 21. Nov 2017

3.plass for A-laget

Postet av 4. divisjon herrer den 9. Okt 2017

Da er det på sin plass å gratulere Melbo Fotball med et velfortjent opprykk til 3.divisjon! Meget imponerende å gå ubeseiret gjennom sesongen, og vi i Leknes FK tar av oss hatten for den prestasjonen. 👏👏👏

Vi gratulerer også FK Lofoten med sølvmedalje, etter at vi tapte mot Skånland i siste serierunde søndag.

Vi er likevel utrolig stolte av oss selv for at vi gjorde sesongen spennende helt til frem til 20. serierunde. Etter tapet mot Melbo gikk dessverre lufta litt ut av oss.

Vi takker Robin Hansen og spillerne for en fantastisk sesong med mange magiske øyeblikk. Vi hadde både Melbo og Lofoten på gaffelen på hjemmebane, men det glapp siste halvtimen i begge disse toppkampene.

Dette viser at vi har litt igjen for å klare et eventuelt opprykk, og vi skal jobbe hardt for å klare det i 2018.

Forza LFK!

Fotballskole

Postet av 4. divisjon herrer den 5. Aug 2017

Leknes FK forsterker foran høstsesongen

Postet av 4. divisjon herrer den 1. Aug 2017

Trener Robin Hansen har fått to nye spillere på trening etter at klubben avsluttet vårsesongen på tredje plass. Spillerne det gjelder er 42 år gamle Tommy Alte Nikolaisen fra Måndalen og Anstasijs Mordatenko (Stasi) fra Latvia.

Tommy har flyttet til Gravdal sammen med samboer og 2 barn og skal jobbe som lærer på Svarholt Skole. Han tok selv kontakt med klubben da han kom til Lofoten med flyttelasset og viste allerede på første trening at han at han har spilt på høyere nivå tidligere. Da han var i klubbene Åndalsnes og Nybergsund så spilte han i 2. divisjon. Han spiler i utgangspunktet midtbane, men har også spilt i flere andre posisjoner tidligere.

Når det gjelder Stasi så var han i utgangspunktet invitert på besøk til Edgars, som er en av de andre Latviske spillerne som spiller for Leknes FK. Etter anbefalinger fra Edgars så ønsket han også å prøve seg på trening og har nå signert for klubben. Stasi vil vurdere om han også skal bli i klubben utover denne sesongen og vil være på utkikk etter arbeid her. Til tross for sin unge alder har han spilt for flere klubber i Latvia, samt prøvd seg i Serbisk toppserie i klubben Radnicki NIS

Navn: Tommy Alte Nikolaisen

Alder: 42

Fra: Måndalen (Møre og Romsdal)

Posisjon: Midtbane (men har også spilt i flere andre posisjoner)

Tidligere klubber: Måndalen, Åndalsnes og Nybergsund

Hvorfor LFK: Har nylig flyttet til Lofoten og tenker det er en fin måte å komme inn i et miljø. I tillegg virker det som en ambisiøs klubb.

Målet for oppholdet i LFK: Ha det gøy med fotball i tillegg til å bidra for klubben.

Navn: Anastasijs Mordatenko

Alder: 20

Fra: Latvia

Posisjon: Spiss/kant

Tidligere klubber: FK Ventspils, BFC Daugavpils og Radnicki NIS (Toppserie i Serbia)

Hvorfor LFK: Vil ha ny erfaring, og har hørt mye positivt om plassen og klubben fra venner som spiller i klubben.

Målet for oppholdet i LFK: Jeg vil vise meg selv fra min beste side, og hjelpe Leknes Fotballklubb med opprykk til 3.divisjon.