Koronavettkurs for alle spillere

Postet av Leknes Fotballklubb den 21. Aug 2020

Fotballens koronavettkurs er obligatorisk å gjennomføre for alle for seniorspillere i breddefotballen før man kan delta på normal trening og i kamp. 

Spillere i ungdomsfotballen må gjennomføre kurset innen utgangen av august. Foreldre, ledere og trenere oppfordres også til å gjennomføre kurset 

Se mer info og ta fotballens koronavettkurs her: 

https://akilles.slides.com/akilles/brukerveiledning-fotballens-koronavettkurs/fullscreen?fbclid=IwAR0ELePKK6WxyoU7CoEfP2gqTNe07Hxllr0Pmkhsv_44En6lxtEeFrfXqqw0 Kommentar

Treningstider Høst 2020

Postet av Leknes Fotballklubb den 14. Aug 2020

Fra og med uke 34 er det igjen treningstider for alle lag i Leknes Fotballklubb. Oversikten for de ulike lags treninger finner du under her.

Ungdomslagene våre er i gang med serien - og av og til kan det føre til at kampene går i deres lags treningstid. Trenerne vil informere dere om treningene utgår , eller alternative treningstider / treningssted dersom dette blir aktuelt. 

Alle i idretten og også her i LFK er opptatt av at aktiviteten skjer innenfor trygge rammer, og ansvaret for godt smittevern ligger på oss alle. Vi må alle følge fotballens koronavettregler. 

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/fotballens-koronahandbok/  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline