KLUBBKVELD PÅ INTERSPORT

Postet av Leknes Fotballklubb den 17. Aug 2018

Vår utstyrsleverandør og samarbeidspartner Intersport Leknes inviterer til klubbkveld for alle LFK medlemmer onsdag 22.august kl. 17 - 19

Masse gode tilbud som gjelder bare denne kvelden.  

Løp og kjøp !!Flere nye spillere i lyseblått

Postet av Leknes Fotballklubb den 17. Aug 2018

Leknes FK forsterker ytterligere

3 nye spillere har signert for Leknes FK. Trygve Pedersen (18) kommer fra IL Norild i Vadsø, mens Vegard Sedeniussen Møller (18) og Aleksander Sedeniussen Møller (17) kommer fra Ballstad UIL.
 
 Trygve er en midtstopper som har spilt fast på Norild sitt A-lag som leder 4. divisjon i Finnmarkserien. Han har familie i Lofoten og er flyttet hit for å gå 3. året på Vest-Lofoten VGS i første omgang.

Trener Robin Hansen er meget fornøyd med forsterkningene og mener de er spillere som vil heve kvaliteten både på trening og i kamp. Om Sedeniussen Møller-brødrene uttaler han følgende:

«Vegard er en offensiv spiller med stor løpskapasitet. Han er god teknisk og er en god lagspiller. I tillegg har han gode holdninger, som passer godt inn med resten.»
 
 «Aleksander er en unggutt som er et av de større talentene i Lofoten. Han har potensiale til å nå langt som fotballspiller om han vil. Han er en teknisk og hurtig spiller, god 1 mot 1 og flink på avslutninger.»

Vi ønsker alle velkommen til Leknes FK.

TrygveAleksander Sedeniussen MøllerAleksander Vegard
Trekking av kamplotteri 29.juli

Postet av Leknes Fotballklubb den 17. Aug 2018

Trekking av premier i kamplotteriet under Kampen om Nord-Norge

Under kampen om Nord-Norge 29. august hadde Leknes FK et kamplotteri med mange fine premier som var sponset. Trekkingen er foretatt og følgende har vunnet premier. 

1.    Tur til Refsvika for to personer gitt av Aqua Lofoten Coast Adventure AS :

            Herman Sedeniussen Møller  

2.    En herreklipp hos Frisør Vera i Skulbrugården :      Per Arne Hattrem  

3.    Leie av surfbrett hos Kari Schibevaag :      Erlend Møller  

4.    EU-kontroll hos Bil i Nord Leknes  :      Leander Johnsen 

5.    Hagebåre fra Monter:               Toralf Kristoffersen  

6.    Et lass grus fra Rasmussen Anlegg AS:          Steinar Evjen 

7.    Klippfiskfileer fra Lofoten Klippfisk AS :      Alf-Einar Gjertsen  

8.    DAB radio :            Jan Helge Berglund 

9.    McKinley sekk+3 sokker fra Intersport Leknes :  Sten Roger Sandnes  

10.    McKinley sekk+3 sokker fra Intersport Leknes  :     Sten Roger Sandnes  

11.    Umbrosekk og ball fra Intersport Leknes :      Kristian Talmo  

12.    Umbrosekk og ball fra Intersport Leknes :         Kenneth Gabrielsen  

13.    CirkleK kopp 2018 :       Birgit Skår 

14.    Bagasjestropp med kodelås:       Peder E. Johnsen  

15.    Termos:          Astrid Johansen


Vinnerne vil bli kontaktet av klubben. Gratulerer !

Ny spiller tilbake i klubben

Postet av Leknes Fotballklubb den 7. Aug 2018

Gaute Tømmerås (27) er klar for Leknes FK

Nok en tidligere LFK-spiller er klar for spill i lyseblått foran høstsesongen. Gaute Tømmerås er en teknisk, løpssterk og målfarlig midtbanespiller som fikk sitt gjennombrudd i LFK. Han signerte for FK Lofoten i 2011 og spilte to sesonger for Vågan-klubben før han flyttet til Bodø og spill for Tverlandet IL. IK Junkeren ble neste stopp der han har spilt siden 2015 og var også lagets kaptein i 2017. Trener Robin Hansen, som for øvrig var trener for Leknes FK også da Gaute forlot klubben i 2011, er meget fornøyd med signeringen og uttaler følgende om Gaute:

«Gaute er jo en av våre tidligere spillere. Han er en spiller med enorm løpskapasitet og en teknisk god spiller som er vanskelig å stoppe. For dem som møter han utpå banen, så er han en spiller som aldri gir seg og som dukker opp når de minst venter det. Han har med sine år i Bodø fått mye erfaring og er en rutinert spiller med solid 3. divisjonserfaring. Vi er veldig glade for å ha Gaute tilbake i klubben.»Hans Wilhelm tilbake i LFK

Postet av Leknes Fotballklubb den 7. Aug 2018

Hans-Wilhelm Willassen har signert for Leknes FK. 

Hans-Wilhelm spilte sist i LFK i vårsesongen 2016 før han dro videre for å spille i Harstad i 2. divisjon. Hans-Wilhelm er en kvikk og målfarlig spiss, og har etter at han forlot Leknes i 2016 spilt for nevnte Harstad IL og Ringvassøy i Troms. Han var også innom moderklubben Flakstad på sommeren i fjor.

Trener Robin Hansen uttaler følgende om Hans-Wilhelm:

«Etter at vi har fått skader på noen av våre offensive spillere, så har vi nå fått inn en meget god erstatter i Hans-Wilhelm. Han har erfaring fra høyere nivå og er en spiller som kommer til å tilføre klubben og laget mye. Han er fysisk sterk, hurtig og har meget gode avslutningsferdigheter. Vi gleder oss til høstsesongen med Hans-Wilhelm i en viktig rolle »Levert av IdrettenOnline