Ny samarbeidsavtale

Postet av Leknes Fotballklubb den 17. Jul 2018

Samarbeidsavtale med Arctic Productions

 

Leknes Fotballklubb har inngått en ny samarbeidsavtale med produksjonsselskapet Arctic Productions. Arctic Productionsvil produsere videoer for Leknes FK og står blant annet bak Matchday-videoene som har blitt brukt til markedsføring av seniorlagenes hjemmekamper i vårsesongen, samt promo-videoen til Kampen om Nord-Norge. 

 

Arctic Productions er et nystartet produksjonsselskap som allerede har laget reklamefilmer for flere av de lokale bedriftene på Vestvågøy. Kristoffer Lorentzen som står bak Arctic Productions, er selv «vokst opp» i Leknes Fotballklubb og spiller nå på klubbens 5. divisjonslag.

 

Sponsoransvarlig Alf-Einar Gjertsen i Leknes Fotballklubb er meget fornøyd med å ha fått på plass denne avtalen. «Leknes Fotballklubb har aldri tidligere hatt samarbeid med denne type bedrift og har heller aldri hatt folk innad i klubben som har kunnet produsere videoer, så dette betyr veldig mye i forhold til å løfte kvaliteten på klubbens sosiale medieplattformer.» 

 

For mer info om Arctic Productions følg linken til deres Facebookside:

https://www.facebook.com/arcti...

 Oppgradering på tribunen

Postet av Leknes Fotballklubb den 16. Jul 2018

Oppgradering av tribunen

Gjennom SNN-fondet har vår Generalsponsor Sparebank 1 Nord-Norge støttet klubben med midler til oppgradering og utvidelse av tribunen på Leknes Kunstgress.

Første del av prosjektet er å få beiset tribuneplatten og montere opp 50 nye seter. Styret i klubben har sammen med gode medhjelpere brukt noen av årets sommerdager til å få gjennomført dette. Resultatet ble veldig bra og er med på å fordoble setekapasiteten på stadion.

I tillegg skal det lages et eget område på toppen av tribunen som er reservert for rullestolbrukere, slik at de enkelt kan komme seg til plassen og samtidig er sikret god utsikt over banen.

I og med at Leknes Kunstgress får storfint besøk av FK Bodø/Glimt og Tromsø IL til Kampen om Nord-Norge i slutten av juli, så er klubben veldig fornøyd med å få bedret tribunefasilitetene. Takk til Sparebank 1 Nord-Norge for støtten.
Forhåndssalg billetter Bodø Glimt vs Tromsø

Postet av Leknes Fotballklubb den 13. Jul 2018

Vår utstyrsleverandør og samarbeidspartner Intersport Leknes har forhåndssalg av billetter til Kampen om Nord Norge mellom Bodø Glimt & Tromsø søndag 29.juli kl. 15.00. 

I tillegg får du nå også kjøpt billetter i resepsjonen på Scandic Leknes Lofoten Hotell 

Pris forhåndssalg 150,- pr. stk  (ordinær pris 250,-) 

Billettene må betales med VIPS til 84813 eller kontant.

Løp og kjøp !Christoffer Frantzen tilbake

Postet av Leknes Fotballklubb den 3. Jul 2018

Christoffer Frantzen er tilbake i Leknes FK 

Christoffer spilte sist i LFK på vårsesongen i 2016 før han flyttet til Tromsø. Christoffer er en spillende midtstopper som er sterk i lufta og var kanskje 4. divisjons beste stopper i 2015-sesongen. Christoffer er i tillegg en ledertype med et smittende engasjement. Dette gjenspeiles også i at han var kaptein på Stakkevollan i Tromsø, som var klubben han spilte for da han flyttet til Ishavsbyen.

Trener Robin Hansen uttaler følgende om Christoffer:

«Vi er veldig glad for at Christoffer har valgt å signere for oss. Han har fotballforståelse, er en ledertype, god på hodet og god med begge føtter. Han er også typen som får det lille ekstra ut av andre og vil bli en veldig god tilvekst til forsvaret vårt.»Levert av IdrettenOnline