Noen av spillerne på damelaget stilte mandag opp som markører , da nødetatene hadde sin beredskapsøvelse PLIVO.

Øvingsleder Ruben Evjen i politiet er veldig takknemlig for at LFK kan bidra til at de får øvd på en så realistisk måte som mulig.

NM-kvalifiseringskamp Jenter 19

Postet av Leknes Fotballklubb den 25. Mai 2018

Onsdag 23.mai spilte Jente19 laget vårt 1. runde i Telenor Cup mot Grand Bodø.

Normalt stiller ikke LFK lag i J19 serien, så dette er et sammensatt lag av spillere fra J16 og damelaget som skal prøve seg i Norgesmesterskapet for juniorer.

Jentene våre holdt godt følge med de Grandjentene i 1.omgang, og til pause sto det 1-0 til gjestene.

Kampen endte med 4-0 seier til Grand Bodø. Bodø jentene var hakket bedre idag, men det var likevel veldig god matching for våre jenter.

Vi gratulerer med innsatsen, og ønsker Grand Bodø lykke til videre i kvalifiseringen.

Postet av Leknes Fotballklubb den 18. Mai 2018

Toppkamp på Leknes Stadion til helga. Vi møter et ubeseiret Landsås som har imponert og topper tabellen. Leknes ligger på andreplass kun to poeng bak, og vil med seier overta tabelltoppen. Vi gleder oss!!!

LFK-kiosken er selvsagt åpen med vafler, pølser, brus og kaffe på menyen. Kaffen er selvsagt gratis for klubbens støttemedlemmer - bare husk FOKLO-koppen!

Takk til dagens kampsponsor som er Scandic Leknes Lofoten.

Velkommen :)

Kampen endte med hjemmeseier 3 - 1, og LFK gutta inntok dermed tabelltoppen.

Målscorere var Herman Valberg Johnsen, og 2 mål av Gøran Ellingsen

16.mai kamp for damene

Postet av Leknes Fotballklubb den 4. Mai 2018

Damelaget spilte uavgjort 1-1 mot Svolvær/Kabelvåg/Henningsvær dagen før dagen .