Forlenget samarbeidsavtale med Intersport Leknes og Umbro

Postet av Leknes Fotballklubb den 20. Feb 2018


Leknes Fotballklubb har forlenget samarbeidsavtalen med Intersport Leknes. I tillegg til å være utstyrsleverandør er de også inne med sponsormidler. Samtidig er også leverandøravtalen med Umbro forlenget, der Intersport Leknes vil være lokal forhandler. 

Intersport Leknes har vært samarbeidspartner og sponsor for Leknes FK over mange år, og vi er veldig fornøyd med å ha dem med på laget videre. Avtalen gir klubben langsiktig planlegging i forhold til utstyr og gir gode rabatter både til klubb og direkte til medlemmer. Leknes FK vil også få egen utstilling av klubbkolleksjonen hos Intersport Leknes når de åpner sin nye butikk på Leknessletta i løpet av våren.

 
Vinterserien-2018 - Resultater

Postet av Leknes Fotballklubb den 14. Feb 2018


Vi gratulerer Reine som vinner i årets vinterseriehelg. 

Sluttabellen ble som følger. 

REINE             12 poeng               + 25 mål 

LFK B                9 poeng               + 5 mål 

GRAVDAL         3 poeng               - 7 mål  

BALLSTAD B     3 poeng               -  10 mål 

FLAKSTAD        3 poeng               -  12 mål 


Kampoppsettet i PDF
Ungt talent tas opp i 4. divisjonsstallen

Postet av Leknes Fotballklubb den 12. Feb 2018


Fredrik Klevstad (14) er det siste tilskuddet i årets 4. divisjonsstall. Unggutten, som fyller 15 år i løpet av året, er et av de mest spennende talentene vi har i klubben på herresiden for øyeblikket. Han har vært uttatt til sonesamlinger og har levert godt over tid nå. Klubben ønsker å legge til rette for å skape en god utviklingsarena der våre talenter får trene på et høyest mulig nivå, samtidig som en egen spillerutviklingsplan bidrar til riktig mengde trening og matching.

 

Hovedtrener Robin Hansen uttaler følgende om Fredrik:

«Fredrik har god fotballforståelse, god teknikk, bra skuddfot og har gode holdninger. Han kan nå veldig langt på fotballbanen og vi er glade for å ha han med oss.»

 

Lykke til Fredrik JMarkus Rolandsen har takket ja til Leknes FK

Postet av Leknes Fotballklubb den 10. Feb 2018


Forsvarsspilleren, som opprinnelig er fra Vågan, spilte fjorårssesongen for 2. divisjonslaget Finnsnes IL og har også tidligere spilt for Svolvær IL, FK Lofoten, Alta og Raufoss. I Alta og Raufoss har han spilt på landets nest høyeste nivå og tar med seg masse erfaring inn i klubben.

 

Hovedtrener Robin Hansen uttaler følgende om Markus:

«Vi er veldig glad for at Markus signerer for oss. Han har ikke bare gode fotballferdigheter og erfaring fra høyere nivå, men er en spiller med gode holdninger. Han vil være med på å høyne nivået på trening og i kamp. I tillegg vil han være et godt forbilde for resten av gruppa og spesielt de yngste. Han vil også være en del av trenerteamet og vil være en perfekt sparringspartner for min del, samtidig som han vil ha oppfølging av de yngre spillerne i gruppa. Dette vil bety mye for de yngste og for laget som helhet. Dette er helt i tråd med våre tanker om å gi våre egne spillere det lille ekstra.»Levert av IdrettenOnline