Årsmøte 2018

Postet av Leknes Fotballklubb den 31. Jan 2018Leknes FK med foredrag hos Norges Fotballforbund

Postet av Leknes Fotballklubb den 29. Jan 2018

Forrige uke var klubben invitert til Oslo av Norges Fotballforbund for å holde innlegg på et kurs om ‘Inkludering og Fair Play’ for de ansatte i kretsene som jobber med disse temaene. Bakgrunnen for invitasjonen var jobben klubben har gjort i forbindelse med godkjenningen som Lærebedrift i Barne- og Ungdomsarbeiderfaget. At klubben har tilrettelagt for et MIX-lag over flere år og i fjor deltok på Pride Lofoten, var også noe som var blitt lagt merke til på sentralt nivå hos Forbundet. 

John-Kristian Tryggstad som er Faglig leder i klubben og Finn Pettersen, Daglig leder i Flerfaglig Opplæringskontor i Lofoten (FOKLO) holdt presentasjonen. Det ble gitt en generell presentasjon av klubben med fokus på verdiene TURI (Trivsel – Utvikling – Respekt - Inkludering) og hvor sentral disse er i klubbens tenkemåte. Videre så ble godkjenningen som Lærebedrift viet en stor del av presentasjonen og hva klubben og FOKLO ønsker at dette skal bidra til. Deltakerne var også interessert i å høre om klubbens deltakelse på Pride Lofoten, noe som er et viktig signal i forbindelse med Inkludering. 

John Kristian mener at det var svært lærerikt for klubben å få innspill fra andre fotballkretser om jobben vi gjør rundt dette, og håper at det også kan bidra til at flere klubber går samme vei og blir godkjent som lærebedrift. 

Link til artikkel hos Norges Fotballforbund:

https://www.fotball.no/fotballens-verdier/inkludering/2017/leknes-fotballklubb-tar-samfunnansvaret-pa-alvor/

Leknes FK forsterker forsvaret

Postet av Leknes Fotballklubb den 7. Jan 2018


18-åringen fra Ballstad går for tiden siste året på Idrettslinja ved Vest-Lofoten VGS, før han reiser i militæret i januar 2019.

Trener Robin Hansen er meget fornøyd med tilveksten som hovedsakelig spiller i forsvaret. «Vegard er en spiller som har gode ferdigheter både i lufta og langs bakken. Han er også flink til å ta de rette valgene samt at han er en lagspiller. Han har de riktige holdningene, både på og utenfor banen, og ikke minst så er han en flott type som passer perfekt inn i byggingen av vårt lag» - uttaler A-lagstreneren.

 

 Levert av IdrettenOnline