SNN cup utsatt

Postet av Leknes Fotballklubb den 10. Mar 2020

Med bakgrunn i situasjonen rundt Koronaviruset har Styret i Leknes FK  i dag besluttet å utsette Sparebank1 Cup som skulle arrangeres førstkommende helg.


Vi satser på at den vil bli avholdt så snart situasjonen endrer seg og vil komme tilbake til ny dato når det blir aktuelt⚽️💙


0 Kommentar

Trenerforum i klubbhuset

Postet av Leknes Fotballklubb den 24. Feb 2020

Senior og ungdomsavdelingen hadde torsdag 20.februar Trenerforum i klubbhuset for første gang i år. Et av temaene var "frispilling inn i sentralt mellomrom etter bearbeiding". 

Orde som balltempo, motsatte bevegelser, pasningslinjer, tredjemannsløp og falle ned ( blant annet) ble behørig diskutert. 

Sportslig leder Rune Solstad og trenerveileder Alsing Selnes i LFK , håper at et slikt forum vil bidra til et løft for trenerne og klubben på sikt. Målet er å møtes hver fjortende dag - med ulike utvalgte tema.


0 Kommentar

Årsmøtet i LFK utsatt

Postet av Leknes Fotballklubb den 14. Feb 2020

På bakgrunn av den oppståtte situasjonen og Idrettsforbundets utsettelse av fristen for avvikling av årsmøter beslutter styret å utsette klubbens årsmøte inntil videre.

Dato for årsmøte vil bli besluttet på et senere tidspunkt og ny innkalling vil da bli offentliggjort.


0 Kommentar

Bli med på rekrutteringsdommerkurs

Postet av Leknes Fotballklubb den 28. Jan 2020

Hålogaland Fotballkrets arrangerer rekrutteringsdommerkurs på Leknes 28 & 29.februar. 

Kurset er for de over 14 år som ønsker å dømme elleverfotball. Kurset innholder felles forelsninger og gjennomgang av spillereglene for elleverfotball, samt gruppearbeid. Det vil også bli avholdt en skriftlig teoriprøve. Kurset avsluttes med at deltakerne får prøve seg i å dømme med rettledning fra veileder. 

Kursleder : Svein Rist 

Deltakerne får grunnleggende kunnskaper i spilleregler og retningslinjer, og blir kvalifisert til å dømme kamper i fotballkretsens regi. Deltakeren vil etter endt kurs beherske dommerens oppgaver før - under - etter kamp.  I tillegg skal deltaker gjennom veiledning og selvevaluering bli klar over egne kvaliteter og forbedringsområder. 

Meld deg på via linken ;

Rekrutteringsdommerkurs Leknes 0 Kommentar

Futsalturnering for ungdom

Postet av Leknes Fotballklubb den 24. Jan 2020

Lørdag 29.februar arrangeres futsalturnering for ungdom i Lekneshallen. 

Det er a-lagsspillerne senior herrer i LFK  som har dugnadsjobb og ansvar for turneringen med arrangering, kampoppsett , kafe, billettsalg, sekreteriat og alt annet som må til  . 

Kiosken er åpen hele dagen - hjertelig velkommen  ! 


Flere lag har måttet trekke seg pga rasfare og dårlige veier  - justert kampoppsett pga dette. 

Nytt justert kampoppsett


 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline