Leknes FK forsterker forsvaret

Postet av Leknes Fotballklubb den 7. Jan 2018

18-åringen fra Ballstad går for tiden siste året på Idrettslinja ved Vest-Lofoten VGS, før han reiser i militæret i januar 2019.

Trener Robin Hansen er meget fornøyd med tilveksten som hovedsakelig spiller i forsvaret. «Vegard er en spiller som har gode ferdigheter både i lufta og langs bakken. Han er også flink til å ta de rette valgene samt at han er en lagspiller. Han har de riktige holdningene, både på og utenfor banen, og ikke minst så er han en flott type som passer perfekt inn i byggingen av vårt lag» - uttaler A-lagstreneren.

God jul !

Postet av Leknes Fotballklubb den 25. Des 2017

Leknes Fotballklubb ønsker alle ei riktig god jul og et godt nyttår.

Årets Tine Fotballskole 2017 !

Postet av Leknes Fotballklubb den 25. Des 2017

I 2017 ble TINE Fotballskole arrangert for 20. året på rad. 450 klubber arrangerer fotballskolen hvert år, med 70 000 barn i aktivitet.

I hver krets kåres den beste fotballskolen årlig, basert på TINE og NFFs største fokusområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og kosthold.

I Hålogaland Fotballkrets var det Leknes FK som stakk av med seieren.

Julegavetips - LFK Supportereffekter

Postet av Leknes Fotballklubb den 12. Des 2017

Vi har fylt opp lageret med windbreakere, som selges for kr. 300,-

I tillegg har vi LFK-caps og LFK supporterskjerf til salgs for kr. 150,- pr. stk.

Kald på hendene ? Vi har enda noen svarte LFK hansker til kr. 200,- pr. par igjen på lager

Kom innom klubbhuset for en hyggelig førjulshandel .