Lyst på en sportslig utfordring ?

Postet av Leknes Fotballklubb den 14. Nov 2019

Leknes FK søker etter Sportslig leder og Avdelingsleder Senior.
Ønsker du en sportslig utfordring  - ta kontakt med styreleder Arne Reiersen eller nåværende Sportslig leder Trond Ketil Jørgensen for mere info .

Eller tips oss om du vet noen som kan passe til dette.

Delkurs 2 - Grasrottrener

Postet av Leknes Fotballklubb den 10. Nov 2019

Hålogaland Fotballkrets arrangerer Grasrottrenerkurs Delkurs 2 i Klubbhuset vårt på Leknes 15-16. november. Vår egen Robin Hansen er kursveileder⚽️👨‍💼

Meld dere på via linken⬇️✅

Bildet kan inneholde: 1 person

Kretslagsamling

Postet av Leknes Fotballklubb den 10. Nov 2019

I helga arrangeres det kretslagssamling for jenter 04, 05 og 06. Fra Leknes FK er Sofia Selnes (til venstre), Hanna Moe (midten), Pernille Jørgensen (til høyre) og Astrid Holand (ikke tilstede når bildet ble tatt).
Mange nye impulser, god påvirkning fra dyktige trenere og gode opplevelser sammen med likesinnede jenter fra Hålogaland fotballkrets. Leknes FK satt ringside og kan melde at jentene gjorde sine saker bra i Blåbyhallen. Forza LFK💪

TIL TOPPS I SKÅRUNGEN CUP

Postet av Leknes Fotballklubb den 13. Sep 2019

Gratulerer til vårt G12-lag som i helgen vant sin klasse i Skårungen Cup 2019, etter 2-1 seier mot Kabelvåg IL i finalen.

Vi gratulerer også vårt G14-lag som kom på 2. plass i 11'er-klassen etter å ha tapt en jevn finale med 0-1 mot Morild.

Super innsats også av G14 (7'er) og J14 som kom til kvartfinalen.

Takk til Svolvær IL Fotball for nok en gang å ha levert en flott turnering.