Årets Tine Fotballskole 2018

Postet av Leknes Fotballklubb den 21. Des 2018

I år ble TINE fotballskole arrangert for 21. året på rad, og over 450 klubber arrangerte det totalt over hele landet.

Gledelig er nyheten om at i Hålogaland fotballkrets kom Leknes FK best ut. Fotballskolen ble i år arrangert siste helg i Juli, i forbindelse med vårt besøk av Bodø Glimt og Tromsø. Spillerne fra disse to lagene var hjelpeinstruktører på fotballskolen sammen med våre egne seniorspillere , damer og herrer.

Hovedansvarlig for opplegg og gjennomføring var Markus Rolandsen .

Vi GRATULERER alle som var med og bidro til at fotballskolen ble et flott arrangement for både deltakere , instruktører og klubben.

Hvert år blir en klubb i hver fotballkrets kåret til den beste arrangøren av TINE Fotballskole, basert på TINE og NFFs største fokusområder på fotballskolen som er jenteandel, Fair play og kosthold, i tillegg til at keeperen også var i fokus i 2018. I tillegg må klubbene skape god aktivitet gjennom godt sportslig opplegg, med smålagsspill samt øvelser uten kø. Klubbene har utviklet gode rutiner og systemer for å sikre at barna som deltar får en meningsfylt, trivelig og fotballfaglig god uke. Trenerne er flinke til å se alle barna og klubbene er flinke til å forberede trenerne på oppgaven ved å skolere trenere med kurs og samlinger i forkant av arrangementet, skriver kommunikasjonsrådgiver i Norges Fotballforbund (NFF), Christer Madsen i en pressemelding.

Her er vinnerne for hver krets i 2018:

Agder: Vindbjart FK

Spilleplan Norsk Tipping Ligaen 2019

Postet av Leknes Fotballklubb den 30. Nov 2018

Spilleplan for Norsk Tipping ligaen 2019

Første kamp blir borte mot Lillestrøm Sportsklubb 2 før det blir lokaloppgjør på Leknes Kunstgress mot Melbo IL - Fotball i andre serierunde

Full spilleplan finner dere ved å følge linken. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli flytting av datoer, så avvent litt med å kjøpe flybillett for å følge oss på bortekamp.

Dette blir moro - Vi gleder oss.

Ny LFK genser klar for salg

Postet av Leknes Fotballklubb den 30. Nov 2018

ÅRETS JULEGAVETIPS fra Leknes Fotballklubb

Pressa har gått fra morra til kveld siste uka , for å få trykt på reklame og logo på den nye klubbgenseren som klubben lanserer i dag. Genseren finnes i alle størrelser fra 128 - 3XL og medlemsprisen er 350,- kr.

I morgen lørdag, er det salgsstand hos vår utstyrsleverandør Intersport Lofoten Leknes kl. 11:00 - 14:00

KRETSMESTER GUTTER 16

Postet av Leknes Fotballklubb den 28. Okt 2018

Etter 2-2 på hjemmebane i første kamp av KM-finalen, kroner vårt G16 lag en fantastisk sesong med å vinne 5-1 over FK Landsås i Harstad og sikre seg Kretsmesterskapstittelen i Hålogaland Fotballkrets.

VI gratulerer til spillere og trenere !

Trekning av LFK lotteri 2018

Postet av Leknes Fotballklubb den 28. Okt 2018

LFK-Lotteriet for 2018 er trukket

Styreleder Arne Reiersen og Klubbsekretær Marianne Larsen har nå foretatt trekning av årets LFK-Lotteri.

Hovedpremien som var en Dukkestue gikk til Arild Pedersen.

De øvrige vinnerne var:

• Siv Heimdal som vant en Espegard Utepeis med kaffekjele og bålkaffe, sponset av Bygger’n Lofot Entreprenør.

• Rigmor Selnes som vant Gavekort på 5.000,- kr til maling gitt av XL-Bygg Lofoten.

• Inger Brun som vant Støvsuger fra Extra.

• Sylvi Løvdal som vant Weekendovernatting for 2 personer på Thon Hotel Lofoten og 3-retters middag for 2 personer på Paleo Arctic.

• Annveig Eliassen som vant 2 billetter til Stand Up Lofoten

• Solveig Welle som vant Gavekort på 3-retters middag hos Restaurant Bevares på Scandic Leknes Lofoten.

• Odd Torrissen som vant 1-års abonnement fra Lofot-Tidende.

Gratulerer til alle vinnerne!

Vi takker også alle lotteri-sponsorene og alle som har støttet klubben med å kjøpe lodd.